Sluiten

Een nieuwe identiteit voor de Atlas Copco Group

Atlas Copco Group introduceert vandaag een nieuwe identiteit, met daarbij een nieuw logo voor de Group, een nieuwe visuele identiteit en ook een nieuwe Group-boodschap: “Technology that transforms the future”.

Atlas Copco Group flags

Producten en diensten van Atlas Copco zullen nog steeds aangeboden worden onder het huidige blauw-witte Atlas Copco merk en logo. Dit is ook zo voor andere merken in de Group die hun eigen logo’s gebruiken. Het gaat over 50 merken waaronder Edwards, Isra, Leybold, LEWA en Chicago Pneumatic, die allemaal hun eigen identiteit en unieke waardepropositie hebben. 

Mats Rahmström, President and CEO

We hebben veel sterke merken die onze Group succesvol maken en een belangrijk deel blijven van onze strategie. Vanaf nu wordt de nieuwe ‘Atlas Copco Group’-brand de paraplu voor alle merken van de Group, inclusief het merk ‘Atlas Copco’. Dit stelt onze merken in staat hun individualiteit te behouden terwijl we, tegelijkertijd, de focus op de groep en de kracht van deel uitmaken van het geheel versterken.

Mats Rahmström , CEO Atlas Copco Group

De nieuwe boodschap van de Group luidt: “Technology that transforms the future”. Dat geeft weer hoe wij als Group bijdragen aan de maatschappij.  

Onze klanten zijn vaak koplopers als het gaat over de transformatie van hun industrie en op vlak van innovatie, en wij ondersteunen hen door hun productiviteit, veiligheid, kwaliteit en energie-efficiëntie te vergroten. Het zijn onze technologie en mensen die het verschil maken binnen de Atlas Copco Group.

Mats Rahmström , CEO Atlas Copco Group

Bezoek de website van de Atlas Copco Group voor meer info.

2023 Corporate Label van getoonde artikels