Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie.

Media / Zoek naar, of meldt u aan voor, het nieuws waar uw belangstelling naar uitgaat.

Zoek naar, of meldt u aan voor, het nieuws waar uw belangstelling naar uitgaat.


Alle corporate persberichten verschijnen vanaf heden op www.atlascopcogroup.com. Op deze website zullen alle persberichten enkel in het Engels en het Zweeds gepubliceerd worden. Op de website die u nu bezoekt, zullen we lokaal bedrijfsnieuws, nieuws over producten en diensten alsook innovatieverhalen en application stories blijven publiceren.


Nieuwe besturing van Atlas Copco vermindert aantal montagestappen drastisch Nieuwe besturing van Atlas Copco vermindert aantal montagestappen drastisch
De montage van twee bouten op de flens van Ecomat automatische versnellingsbakken verloopt gemakkelijker, sneller en betrouwbaarder, sinds ZF overgestapt is op de Power Macs 4000 van Atlas Copco. In Friedrichshafen worden drie van de vier gereedschappen en nog meer arbeidsstappen op dit station hierdoor uitgespaard.
Atlas Copco's compressoren voor het produceren van PET-flessen als eerste gecertificeerd volgens de norm KLASSE 0
Atlas Copco heeft bekendgemaakt dat zijn hogedrukcompressoren van het type ZD de eerste compressoren ter wereld zijn met een certificering volgens KLASSE 0, wat de zekerheid biedt dat 100% gecertificeerde olievrije perslucht voor de productie van PET-flessen wordt gebruikt. Ieder risico van vervuiling door olie bij het blazen van PET-flessen voor gebotteld water, frisdranken, vruchtensappen en bier wordt op effectieve wijze uitgesloten.