Sluiten

Preventiemaatregelen tegen het coronavirus (COVID-19)

Om de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers te waarborgen, de verspreiding van het coronavirus te beperken en onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen, heeft Atlas Copco de onderstaande preventiemaatregelen getroffen.

coronavirus
• Al onze medewerkers moeten zich houden aan de richtlijnen van de rijksoverheid en die van het RIVM . • Leveranciers en andere bezoekers ontvangen wij alleen op afspraak, mits zij geen gezondheidsklachten hebben. • Chauffeurs van transportbedrijven en bezorgdiensten moeten zich houden aan toegescherpte hygiënevoorschriften en onze instructies voor het laden en lossen van vrachtauto’s nauwkeurig opvolgen. • Onze service buitenmedewerkers kunnen hun werkzaamheden blijven uitvoeren, mits zij of hun gezinsleden geen griepverschijnselen vertonen, danwel koorts hebben. • Onze verkoopteams zijn telefonisch beschikbaar voor vragen en advies. Overleg wordt zoveel mogelijk online met gebruikmaking van Teams georganiseerd.

Wij stellen alles in het werk de dienstverlening naar onze klanten te waarborgen. Onze servicedienst is bereikbaar voor zowel het verhelpen van storingen als voor het uitvoeren van gepland onderhoud. De buitendienstmonteurs hebben extra instructies ontvangen hoe te handelen bij bedrijfsbezoeken met betrekking tot hygiënische voorzorgsmaatregelen en voor wat het aftekenen van werkopdrachten betreft.

 

Download hier meer informatie

Heeft u vragen over onze preventiemaatregelen

dan kunt die telefonisch stellen of mailen: